>Check.

Tisdag igen. Tiden flyger iväg – hur ska jag hinna med allt? Nästa helg är det Tjejmilen, sen är det Stockholm Halvmarathon, Bellmanstaffetten och vips Berlin Marathon. Däremellan ska jag hinna peta in spyfys-veckor, formtoppar, kvalitetsträning och långpass. Just det – och sociala pass – som min 3-milare på lördag – då jag ska klämma halvmaratonbanan med lite ”hareinlägg” för Funrun &Co. Kul är det. Mindre energismart är det att jag har grymt mycket att göra på jobbet. Men jag fixar det – Jag är ju Superwoman.
Träffade Masse, Johan, Karin, Tone och Helena vid Östermalms IP, jag hann få lite privat skvaller från Snabba Karin innan vi delade upp oss i våra grupper, där jag och Tone tillhör samma. Jag höll mig till ledar-Thomas idag för att få jämna, snabba intervaller. Han och ledar-Martin är som klockor – tuffar på i jämn fart. Precis som intervaller ska levereras… där den sista ska vara den snabbaste. Så här blev det:

>Tio trehundringar med TSM.Jag hade fortfarande krafter kvar efter de genomförda intervallerna. Förmodligen hade jag kunnat köra lite snabbare, men jag koncentrerade hela tiden på att hålla ett högt löpsteg och fin teknik, så jag känner att passet gett mig massor, fast ingen direkt ”Jag-är-död-känsla”.

Vid nedjoggen gjorde TSM-Thomas något dumt…han nämnde Phuket Marathon i juni, och ett litet frö har redan fått fäste. Jag bara ”råkade” nämna det för maken, som var supersnabb att kolla info om loppet. Det var inte några uppdateringar för 2009 – men känner jag mannen rätt kommer han ha stenkoll från och med nu 🙂
Vid stretchen fick jag höra att en av killarna i vår grupp ska köra Triathlontävlingen på söndag – coolt! Det ska Nike också! Jag och maken kommer förmodligen gå dit och titta och heja, ska bli så grymt kul att se Järnkvinnan in action!
Nej – nu måste jag jobba lite så jag hinner gå och köra BodyPump med LillaDuktig 06:45 imorgon!
Sov gott!