>Jag har bara 4,1 arbetsdagar kvar… det brinner i knutarna – mycket ska hinnas med!

Då vill jag bara springa, springa, springa. Vilket jag förstås inte hann med på lunchen. Jag körde i alla fall 9,5 kilometers återhämtningsjogg med IF Linnéa runt Årstaviken i tisdags – benen kändes pigga och kroppen stark. Så stark att jag körde NMT igår morse. Jag tog det lugnt när Bruno beordrade 10 långa backintervaller och sällskapade i lugnt gemak en ny tjej. Idag blir det som sagt ofrivilligt träningsfritt – Istället bjuder jag på lite bilder från min tjänsteresa i Sydafrika förra veckan.>Fokus på jobbet...

>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...>Fokus på jobbet...