Jag har ju förmånen att vara faster (och sedan 1 vecka tillbaka även moster!) till en drös härliga ungar. Mina egna är så stora och leker inte på samma sätt med mig längre – Alex vill inte ta fram bilmattan och Elin vill inte vara prinsessa, ska vi springa ikapp jag och mina barn, så förlorar jag trots att jag tar i för kung-och-fosterland…

En riktig apa i ett träd. Något torr trädstam ;) Foto: privat

En riktig apa i ett träd. Något torr trädstam 😉 Foto: privat

Men åter till brorsbarnen! Jag har ju tidigare fixat hinderbana för Jonathan och Linnéa, och tagit dem till leran i Rålis för att smutsa ner sig ordentligt utan att få bassning. Nu i helgen har jag umgåtts med Hugo 6, Alice 4 och Märta 1. Jag är helt slut. Bära 4-åring på axlarna gick lättare när jag var stark från militärträningen (ska återgå till träningen om någon vecka…) och att krypa in i små slott gjorde jag smidigare när jag var yngre. Alltså tänkte jag att kanske Hugo ville testa en typisk NMT-övning – Apan i trädet – den som Felix Herngren bjöd Hasselhoff på live i TV. Jag frågade Hugo om han ville testa att vara apan ”Jag kommer strax” svarade han och dök ner i utklädningslådan. Som en riktig apa klängde han sedan på mig som var träd. Rolig övning. Sen finns ju NMT kids förstås.

En hel dag med barnen blev söndagens träning.