För några år sedan sprang Bernt alla gator på Söder, vilket var en superskoj ultrautmaning. Det blev hiskeligt många mil. Sedan gjorde vi ett gemensamt event att Erövra Kungsholmen, vilket vi gjorde och fick 71 löpta kilometer och alla gator på våra dubbade skosulor i snön. Därefter har Bernt tillsammans med Daniel intagit de flesta stadsdelar och nu är det dags för den sista!

Så om du inte tänker testa NMT (eller vill testa OCH ansluta), och istället vill springa med sällsskap en del eller hela löpningen så föreslår jag:

Vasastan All In 11 januari 2014

Dags att inta sista innerstadsstadsdelen Vasastan!
Social löpning när den är som bäst! Spring med så länge du vill. Vi springer lugnt, tar en lunch och vätskestopp då och då.
Vi springer alla gator mellan Tegnérgatan, Torsgatan-Atlasmuren-Norrbackagatan, Norra station-Cederdalsgatan och Birger Jarlsgatan.


Sträcka okänd, kanske 55 km – en ultra!


Start på Sveavägen 63 vid Friskis&Svettis. De har öppet 9-18 om man vill ha dusch/skåp, 90 kr om man inta är medlem i friskis. Tunnelbanestation Rådmansgatan.

Samling kl 9, sen springer vi iväg när alla kommit. Vi börjar med att springa ett varv runt Vasastan.

Diplom till alla som fullföljer!
Kulturtema passar på denna stadsdel … klä ut sig till en litterär/film -figur som springer? 😉
Om du vill hoppa på under dagen – maila marathonmia@gmail.com så får du ett telefonnummer att ringa och kolla var vi håller hus.

litterär


VÄLKOMMEN MED 🙂
von Becker & af Hedlund