Mitt i den tuffaste jobbperioden har jag blivit bjuden på 40-årsfest som sträcker sig över tre dagar. Det hinns med en hel del aktiviteter då.

Jag sinkade min transport för jag jobbade sent på eftermiddagen, så min första del av festen var via Facebook och Messanger på väg till Älvdalen. Fick sova ur mig några tuffa dagar och rivstartade lördagen med…

Nordic Military Training Goes Älvdalen

Uppvärmning. Foto: privat

Uppvärmning. Foto: privat

18 personer och tre instruktörer körde militärträning i 90 minuter. Fantastisk blå himmel och skön luft. Vi var ett gäng med blandad träningsvana och bakgrund, men Magnus hittade övningar som passade alla.

Ryggsurfning. Foto: privat

Ryggsurfning. Foto: privat

Vi utmanades med parövningar där balansen sattes på prov, smidigheten var tvungen att letad upp och samarbete blev A och O.

Alternativa magövningar. Foto: privat

Alternativa magövningar. Foto: privat

Jag var sugen att ta en joggingtur senare på eftermiddagen men det satte Magnus stopp för, då han lurade ner oss i en lerig bäck. Skor och byxor luktar nu träsk och står på tork.

Lerigt värre. Foto: privat

Lerigt värre. Foto: privat

Fler aktiviteter som bjudits under eftermiddagen har varit raggarbilsåkning och yoga. Jag lade mig på altanen och lapade sol till en ljudbok. Min stund innan kvällens fest.