>Eller?

>Äpplet faller inte långt från trädet!Det här är de två personer som betyder mest av allt på hela jorden för mig. De är olika som dag och natt, som hund och katt. Men de är världbäst – mina barn. Kortet är taget för flera år sen.

Jag har inte kollat vem av dem som har fått de håriga tårna ännu, men tippar på att det blir Alex. Han är ju den sportiga av de två, och kan behöva lite extra värme när han tränar ute på vintern. Elin gillar inte idrott. Alls. Hon gillar annat. Kladdkaka till exempel.

Igår hände något kul på väg hem från träningen. Jag fick mess från henne ”Spenatsoppan var skitgod, råkade äta upp ditt ägg också, sitter och väntar på min efterätt”. Jag vet ju att hon gillar Brownies och kladdkakor, men kände inte direkt för att komma hem och baka. Jag messade tillbaka ”Äppelpaj?” Svaret blev ”Näe, helst mango, annanas och någon juice”.

Då stannade världen. Elin?? Oj vad min hjärna gjorde volter, snabbt som attan började jag leta i kartoteket efter smoothiesrecept och såg framför mig hur jag skulle kunna bjuda på Vetegrodds-kruskakli-knasbäriga-hälsodrinkar till helgen! Hon har äntligen tagit emot all min kunskap tänkte jag glatt. Nu kan vi börja prata näringsinnehåll och jag slipper höra ”Donken!”

Här är hennes efterätt:

>Äpplet faller inte långt från trädet!

Men…det var bara för att hennes halsmandlar svullnat upp till golfbollar som hon ville ha det där. Idag är det dags för Brownies igen.
*******************************