>När det är tävlingar och träningsläger utanför stan så innebär ju det resa. Resa med löparvänner kan ge så himla mycket! När vi åkte till Skövde var det Tene, Anneli, Ken, Kattis och jag som filurade ihop. Vi körde en lek ”Beskriv dig själv med tre ord” vilket inte var så himla lätt. Sedan beskrev vi varandra med tre ord. Tre ord är lite, alldeles för lite för nyanser. Tre ord kräver eftertanke och är inte bara tomma ord som ska hasplas ut i förbifarten.

Livet är ju en berg-och-dalbana i sig. Man är inne i olika faser och de tre orden kanske ändrar sig. Det är inte statiskt. Jag vill ständigt utveckla mig och bli en bättre människa. Jag vill hitta utmaningar som driver mig framåt. Jag vill möta mina rädslor och känna alla sorters känslor. Jag vill bli mitt bästa jag. Fick jag känna samma glädje och trygghet i själen som jag känner idag skulle jag vilja bli 110 år.>Att bli mitt bästa jag

Rädd att krypa i rör? Att övervinna små rädslor ger en enorm kick.

Vi pratade även om relationer, svartsjuka och avundsjuka. Om att vara accepterad och respekterad för den man är och att umgås med vänner och familj som hjälper en att bli sitt bästa jag. Att se och bli sedd. Att hjälpa någon att nå sina mål och att själv bli stöttad. Relationer utan konkurrens – utan tävlan. Djupa tankar, djupa känslor, djup innebörd men ack så ljuvligt.

Jag har i alla fall tänkt ut tre ord som beskriver min löpning just idag:

Kravlös – Glädjerik – Utmanande.

Kan du beskriva din löpning eller träning med 3 ord? Det du känner just idag.