tänk vad lite sömn (5timmar) och mat/energi under loppet gör skillnad. 

 Energi 
Om jag igår var ett utskitet päron var jag idag pigg, energirik och löpglad. Terrängen som igår var eländig i pannlampas sken, med mörker omkring, kändes idag helt hanterbar. Jag ramlade inte en enda gång idag och sviterna från igår var bara ömma blåmärken på knäna. 

Vi tog det lugnt på dagens 44 kilometer och nu återstår bara morgondagens 82 kilometer för att ultratrippeln ska ros i hamn.

Energin var helt rätt för dagens distans, även om jag missade att fylla på vid rätt tillfälle en gång. Detta innebar att jag var låg mellan 29-33 kilometer, magen kurrade och en gel fick bli räddningen fram till depån där jag halade fram min macka.

Dagens energi:

Frukost: gröt, russin, banan, mandelmjölk, 2 ägg och en smörgås

Precis innan loppet: en Gainomax

Under loppet: 2 powerbars, 1 gel, två dubbelmackor med Philadelphia, BCAA-dryck, vatten, Cola, chips och vingum. Sen tog jag tre bitar kladdkaka och hoppas att det räckte till fler löpare.

 Energi 
Det var lättare att dricka idag också. Det märks mycket på orken när uppvätskningen fungerar. Idag hade jag vätskeväst från Ultimate som jag lånat från Coach Ken, den har två flaskor fram och stora fack på ryggen. Den är smart och bra, jag köper förmodligen en likadan själv.

 Energi