Vilken värld som öppnar sig i och med cyklingen! Det är inte bara viktigt vilken cykel du har, hur lite prylar det hänger på den (vattenflaska ok) och hur många ord som står på din cykeltröja. Det är nämligen bara början.

Den lilla, lilla pumpen som har manuellt munstycke OCH kolsyrapatronanordning. Foto: privat

Den lilla, lilla pumpen som har manuellt munstycke OCH kolsyrapatronanordning. Foto: privat

 

Att kliva in i en cykelbutik eller prata med en cyklist gör att du genast MÅSTE ha kolsyrapatroner, slangar, handskar, dyraste handpumpen som är så liten, så liten att den går att gömma i tröjans ryggficka, lagningsprylar, armvärmare, benvärmare, damasker, vadderad bralla, rövkräm, strumpornas längd/färg ska kollas, gel, bars, cykelbrillornas skalmar utanpå remmarna (undantag för triathleter för det kostar två sekunder att haka av) och FanOchHansMoster. Andas in. Andas ut.

It’s all about details

Kärlek. Fina cykelglasögon och matchande cykelhandskar i bakgrunden. Foto: privat

Kärlek. Fina cykelglasögon och matchande cykelhandskar i bakgrunden. Foto: privat

Eftersom jag är helt novis får folk gärna får lära mig vilka regler som gäller (Tack R för introduktionen så att jag inte uppfattas som ett totalt miffo). Jag tar lite i taget. Framförallt försöker jag fixa till detaljerna. Eftersom Kenny Canyon är röd och svart försöker jag matcha detaljerna till det. Känner att det är ungefär där jag grejar att föra en diskussion snarare än vilket märke det är på växlarna och tejp på bockstyret. Just nu är det svart, rött och vitt som gäller. All about details. Jag är supertacksam för mina X-kross som knappt känns att de sitter på, skyddar ögonen från vilddjur (flugor), sol och tårar. Fixade ett par röda matchande såklart!