En dagsranson plockas upp. Foto: privat

En dagsranson plockas upp på Östermalm. Foto: privat

Jag körde en femdagars cleanse hos Doctor Salad i somras. Jag mådde toppen under rensningen och länge efter. Nu tänker jag köra igen. Jag tränar mest styrka och bara lite löpning just nu så det passar perfekt – det kan vara svårt att kombinera superlånga löppass och detox :). Jag har ätit gott och levt fint efter Trans Scania – kanske bara 75% bra (hur räknar man Champagne? Jag tror att den inte räknas alls) och det är inte good enough. Nu är det dags att ta bort surheten och neutralisera mig lite. När jag kör träning med adepter denna vecka kommer jag att lägga till lite extra mat om jag känner att jag behöver. Sist var jag mätt och belåten hela tiden – och fick massor av tips på bra mat och mellanmål som jag ätit efteråt också.

När jag sitter på arslet på kontoret och tränar måttligt så räcker det alldeles utmärkt med maten från Doctor Salad. Häng med så får ni veta hur det går!