Alla som ska springa New York Marathon räcker upp handen!

Jag och Elin kommer att vara 10 dagar i New York. Foto: privat

Jag och Elin kommer att vara 10 dagar i New York. Foto: privat

Jag ska inte springa, men jag kommer att vara på plats. Jag har två adepter och några kompisar som ska springa. Mitt ärende i New York är något helt annat. En familjeresa (minus son som är i Argentina) med Bästis & Familj för att hälsa på min Guddotter som är Au Pair på Manhattan. Eftersom det var i anslutning till NY Marathon stannar vi lite extra. Om mindre än två veckor drar vi!

Jag kommer alltså att heja!

Vill du ha lite extra pepp – gör såhär:

  1. Ha en svensk liten flagga någonstans på tävlingsstassen
  2. Meddela här i kommentarsfältet om du ska springa
  3. Överkurs – Ta kort på dig själv innan start och lägg upp på Instagram och tagga @marathonmia13 så vet jag hur du ser ut, har för färg på tröjan och vad jag ska kika efter!