>

De senaste dagarna har mentalt varit låga. Det kom efter söndagens långpass. Jag vet att bästa botemedlet är en DUO. En DUO består av träning+tjejsnack, antingen i kombination eller var för sig. Jag har tagit halva DUO’n igår i form av tjejträff – får dubbelt upp i och med att jag träffar 10 tjejer imorgon kväll.

Men träningen saknas.

Jag hade världens chans att hänga med Göran ut och springa precis efter jobbet. Eller gå och ta en Core på WorldClass och sedan styrketräna. Men jag gick hem och storstädade.

Och det känns inte bättre.

Vet inte om det har med nästan-ont-i-halsen att göra. Ibland kan jag få ont i halsen och nästan känna mig sjuk efter ett långpass eller en hård träning (läs boxning). Men nu är det bara svullet. Inget annat. Inte förkyld. Inte feber.

Eftersom jag har alldeles tokmycket att göra på jobbet så passar ju en vecka med lite träning bra.
Okej – här är planen: Jag fokuserar på att jobba av så mycket som möjligt på den oändliga Att-göra-På-att-göra-listan-prio-ett-till-tio”. Och det gör inget om jag är arg, irriterad och frustrerad (så länge jag inte pratar med kunder eller kollegor för då är jag snäll…). Sen tar jag det lugnt med träningen och satsar stenhårt nästa vecka. För när allt kommer omkring – det ärlät>Arg. Irriterad. Frustrerad.tare att vara Superwoman om man bara jobbar heltid, toktränar, är en bra mamma, en toppenfru och en bra kompis. Denna vecka fick träningen komma lite i skymundan, för det blev lite mer jobb och lite mer kompisar.

Toppen – jag har en plan!

Och några varnande ord till halsen – skärp till dig och bli hel igen.