En utmaning ska ju vara utmanande. ”Tävlingen” Spring Tills Du Stupar, där du ska spring (eller samla ihop) dagens datum i kilometer, är verkligen en utmaning.

Hur går utmaningen?

Utsikten från mötesrummet. Vårblå himmel som lockar. Foto: privat

Just nu är jag på tjänsteresa i Paris. Givetvis är schemat fullsmockat från 8 på morgonen, till sen kväll med middagar. Det är i och för sig bara 2,5 dagar så jag kan skarva morgonjogg med promenad till kontoret och hoppa över taxi och promenera till och från restaurangen. Tur att vädret är strålande och vittnar om stundande vår.

Jag har nu fått med mig en kollega att promenera 6km till kvällens restaurang, efter att ha dragit med henne på en tidig morgonjogg. Det borde göra mig safe för dagens 19km.

Hur går utmaningen?

Arbetslunch levererad till mötesbordet ger noll meter till tävlingen. Foto: privat

Imorgon blir det lite svårare. 20 km och första mötet på kontoret 08:00, sedan behöver jag ta mig till flyget direkt efter dagens möten. Det kanske blir som i Indien när jag traskade ihop över 12.000 steg bara på flygplatsen…