>Trettiofyra dagar kvar!!!

till Berlin Marathon. Fram tills dess ska jag hinna med sista hårda träningsveckan, bli fotograferad för ett löpar-reportage tillsammans med IF Linnéa, inviga mina nya DC Trainer, förhoppningsvis persa på tjejmilen, förhoppningsvis persa på Stockholm Halvmarathon och fira med efterföljande bankett, springa Bellmanstaffetten med jobbet och köra både TSM-träning och IF Linnéa-träning.

Ja just det, jag har 5 kvällsevenemang med jobbet också, med tillhörande förberedelser, eftersom det är jag som arrangerar. Plus eventet i Finland. Och en kickoffresa till Dublin helgen före maran.

Så är jag bjuden på utflyttningsfest och en preliminär kräftskiva. Sen fyller sonen 18 år, och det mina vänner tänker vi fira stort. Sen en svampplockardag med svärmor.

Nu när ramen är dragen vill jag lägga till armhävningsutmaningen och mina träningspass med LillaDuktig. Att vara morsa, fru och kompis däremellan går av bara farten!

Så mycket skoj och så lite tid. Men vet ni? Jag skulle inte vilja byta för allt i världen!

Jag skulle kunna tänka på oktober som vilomånad, men jag sneglar lite på ett ultralopp. Eller Armyfitness. Eller nån annan utmaning, hinner vi med tre terrängmilar?

Det känns som det här kommer att bli en alldeles underbar höst. Jag tänker ta del av färgskiftningar från löparspåret och lägga upplevelserna i min Må-bra-kammare i hjärtat.