>”Och var är min motivation?” utbrast jag strax före lunch idag. Kroppen är stel och jag har jordens träningsvärk. Erik på kontoret svarade ”Kanske nere i källaren”. Han vet inte hur rätt han hade.

Jag fick nämligen ett skåp i omklädningsrummet i vår kontorsfastighet idag. Det är hårdvaluta. Det jobbar massor av människor här men det finns bara 14 skåp. Idag fick jag ett. Det var med andakt jag öppnade och tittade in i det tomma, rena skåpet. Jag fyllde det med duschprylar, extra smink, hårborstar och nytvättade löparkläder.

Måste helt enkelt ha råkat låsa in motivationen där i källaren!

Det blev 7 mycket tunga kilometer (för kroppen) – sinnet och humöret var dock på topp, har fått en massa bra löparmusik som jag laddade iPoden med utan att titta… spännande var det. Har fortfarande bara hört 39 minuter av det – mumma för själen.

Tack underbara June för ny musik (Run like the Wind) till min iPod!