>…ropade en morgonpigg engelsman till mig när jag joggade i cirklar runt Sussie imorse. Mycket sant. Det såg lite vingligt ut när jag körde mina åttor. Men jag var spik nykter (medveten särskrivning).

Sussi och jag hade planerat att springa tillsammans här i Windsor – men hon tyckte att det var bättre att klämma in feber och en ny förkylning… för det är ju det man vill ha när man sitter på utbildning i 3 dagar 🙂

Imorse tog hon en rask promenad blandad med jogg, jag sprang lite fram och tillbaka. Dagen till ära -iförd ny rosa löparjacka – gjorde jag ett tappert intervallförsök. 5*1 minut (ca 230 meter) i snabbt tempo. Rådjuren blickade på mig ur dimman och tyckte jag såg rolig ut. Själv tycker jag att jag såg proffsig ut. I alla fall när jag sprang snabbt.

Junk miles att lägga till: 7,5 kilometer
Intervall: 5 * 230 meter

Ikväll åker jag hem till Sverige – imorgon blir det löpning igen!