Det har varit lite svårt med min egen motivation att träna efter urladdningen på Trans Pyrenéerna. Det har inte blivit så mycket löpning för min del, men jag har kört boxning med dottern och en massa andra pass. Men för några veckor sedan tyckte jag att det var dags att peta in löpning i livet igen. Självklart följer jag mina egna tips och bokar in träningar med kompisar. Förra helgen valde jag att springa ett tidigt långpass med Petra Månström.

Ett långpass med Petra är kravlöst, härligt och det är samtalen som är drivet. Själva löpningen är bonus, det känns inte ansträngande utan sker i farten.

Testade den kraschade telefonen med en blårandig display. Funkade fint. Foto: privat

Testade den kraschade telefonen med en blårandig display. Funkade fint. Foto: privat

Detta kort togs efter två timmar och en härlig höstrunda runt Brunnsviken, minuten innan hade jag dängt telefonen rätt ner i asfalten och trots gummiskal och allsköns skydd så kraschade den. Som tur var fungerade kameran så att den obligatoriska selfien kunde tas.