Varsågod - låtlistan att springa till! Och vinnaren av hörlurarna

Nu är vinnaren dragen i tävlingen om trådlösa hörlurar från Miiego. Sofia blev den lyckliga ägarinnan av lurarna med motiveringen:

”Jag skulle verkligen behöva ett par trådlösa hörlurar nu när jag ersatt löpningen med mycket spinning och även blivit spinninginstruktör på gymet. När jag testar mina banor skulle det vara bra med ett par bra hörlurar som inte glider ur/av när jag blir svettig och så jag slipper köra på högtalare och störa andra träningsglada människor på gymet.” 

Varsågod - låtlistan att springa till! Och vinnaren av hörlurarna

Sofia i spinningsalen. Foto: Sofia Häger

Du går inte lottlös!

Jag har laddat en Spotifylista åt dig med de låtar som ni har skickat in. Följ listan här och se hur pepp du blir. Jag har samlat 15 låtar som blir 90 minuters löpning.

Här är lista på de poddar ni tipsat om! Kul att så många gillar Maratonpodden (min favorit förstås, missa inte avsnittet med mig ;)) och tack för övriga tips! Så när motivationen tryter så laddar du ner ett avsnitt.

 • Maratonpodden
 • Skäringer & Mannheimer
 • Konditionspodden
 • Ewerlöf & Månström
 • Träningspodden
 • Beroendepodden
 • Värvet
 • Framgångspodden
 • Adam o Kompani
 • Husky
 • Alla våra Ligg
 • Cykelradion.se
 • Solo Sport – Vacchi
 • PT på riktigt
 • Wahlgren & Wistam
 • Den Nakna Sanningen -Colting
 • Sommarpratarna i P1
 • Piskan & Moroten
 • Lillelördag

Behöver du ett långpass eller återhämtning? Ta då en av följande böcker i dina lurar.

 • Arthur – Gathunden
 • Häxan, Camilla Läckberg
 • Störst av allt, Malin Persson
 • Bakom din rygg, Sofie Sarenbrandt
 • Sapiens, Yuval Noah Harari
 • Björnstad, Fredrik Backman
 • Medan han lever, Elaine Eksvärd
 • Hjärnstark, Anders Hansen

Och har du inga lurar alls? Ja, då kan du köpa dina egna trådlösa från 799kr hos Signsportsupply.