Ska ta en morgonjogg. Den planerade rutten är 5 kilometer. Jag springer ut på Karl Johan och den är tämligen rak både till höger och vänster. Det här kan ju inte gå fel?

2682248568_e3f9b73a6d

Men så tänker jag att jag kan ta en parallellgata och springa två kvarter från hotellet rakt uppåt, för att sedan vända ner. Jag gör som jag tänkt och hamnar på gator jag inte känner igen. Är Mia-smart och springer två gator tillbaka i motsatt riktning och hoppas på att vara tillbaka på Karl Johan. Icke. Närmare 7 kilometer och 2 frågningar om vägen senare är jag tillbaka på hotellet.

Och det är ju så jag brukar skoja. Att jag blev ultralöpare för jag tänkte ta en 5-kilometare men sprang fel och kom hem med 50 kilometer i benen. Tur att jag inte gjorde det just idag. För då hade jag kommit försent till jobbet.

Oslo är mysigt föresten. Ha en fin onsdag allihop!