utanför hotellet. Foto: privat

utanför hotellet. Foto: privat

Egentligen är jag inte på en ny plats. Jag befinner mig i Bayern utanför München med 45 arbetskollegor. För fyra år sedan var vi här, och teamet var då 15 personer. Vi växer. Jag minns rummen på hotellet, jag minns morgonjoggarna. Idag var det en lång arbetsdag som jag avslutade i dalen med ett löppass. När jag använder hashtaggen #älskarmittjobb så menar jag det verkligen. Jag har en varm, god känsla i hela kroppen av att ha denna arbetsplats att gå till. Mina kollegor utmanar mig, peppar mig, pushar mig och lyssnar på mig. Mitt mantra är ”I make a difference”. Så länge jag gör det så är jag kvar här. Den dagen då jag börjar låta bitter är det dags att byta. Den dag jag inte är med och gör skillnad bör jag sluta.

Med ljudbok i öronen och en fantastisk runda lämnade jag jobbet bakom mig och välkomnade kvällen. Foto: privat

Med ljudbok i öronen och en fantastisk runda lämnade jag jobbet bakom mig och välkomnade kvällen. Foto: privat

Jag känner mig så tacksam för att jag får se olika ställen i världen tack vare mitt jobb. Jag har olika underlag under mina sulor, olika synintryck och olika känslor att bearbeta varthän jag åker. Jag har tänkt mycket på det sedan jag lyssnade på Petra Månströms Maratonpodden där hon intervjuade Claes Hemberg (som faktiskt har mediatränat mig när jag var aktiv politiskt). Han har så grymt många bra historier om sina resor – Lyssna här.

Hursomhelst. Den här hösten kommer att bjuda på massor av olika träningsställen. Häng med och kolla in på bloggen – eller följ med live till åtminstone Playitas! (Playitas tillhör inte mitt vardagliga arbete, men väl en fantastisk plats att få träna och göra skillnad på!). Och när jag ändå är i farten med Petras podd – lyssna på ”Rune for President” – han är också ledare med mig på Playitas i november!

Fast just nu är jag i Tyskland (jobba på NÄRVARON Thomsen!) och här testade jag att köra off road löpning. Tyvärr ser det mjukare och jämnare ut än vad det är, sjukt många klövar från kor med två korta och två långa ben har gjort hål i den böljande uppförsbacken… jag fick ge upp redan efter en vända.

I lördags sprang jag obanat med Krister och blev sugen att testa igen. Foto: privat

I lördags sprang jag obanat med Krister och blev sugen att testa igen. Foto: privat