>Det hände mycket på Kungsholmen Runt

Dagens Vinnare 1
Linnéa. Alla kategorier. Hon startade bland de sista och sprang om nästan alla. Hennes löpsteg var fantastiskt och jag hejade allt vad jag hade. Jag är sååååå stolt. Stor puss till dig Linnéa

>Vilket stolpskott!>Vilket stolpskott!

Dagens Stolpskott
JAG. Efter 9 km sprang jag rätt in i en bom. I världens fart, med direkt smärta försökte jag med mitt venusberg/kokosmatta/muff/mus/snäcka flytta på vägbommen. Smällen träffade som en sten – pang, och jag lyckades dra med mig bommen och fixa till en schysst lårkaka på vänster lår. Likt GI Jane flög jag sen över bommen och landade på andra sidan, kvidandes med händerna mellan benen. Min först tanke var ”Herregud jag har gått sönder”, sen tänkte jag… att om jag är ”uppsprättad” så har jag några centimeter längre ben och borde kunna springa snabbare. Brorsan som låg några meter bakom mig kollade om jag var okej, jag stack snabbt ner handen innanför brallan för att kolla att jag inte blödde. ”Jag är ok – hjälp mig upp” vilket han givetvis gjorde och vi kutade iväg. Stel i vänsterlåret. Pulserande på ett annat ställe… jaja – shit happens, tur att jag inte hade pungkulor – de hade stuckit upp mot axlarna vid samma smäll.

Dagens Vinnare 2
Catti och jag startade tillsammans, hon skulle hålla sin maratonfart strax under 5-tempo. Hon får revidera sin maratontid för hon gick i mål på 1:41:nånting vilket är betydligt snabbare. Hon vann guld i sin åldersklass – Grymt jobbat tjejen! Jag är väldigt imponerad.>Vilket stolpskott!

Dagens Höjdare
Snorkfröken, Johanna och Kommentars-Evelina: Tre bloggläsare som morsade på mig. Hej-hej tillbaka tjejer – kul att träffa er live!
Dagens Insats
går till lillesyster Danielle som efteranmälde sig till Kungholmen runt 10 km, hon ville delta för familjens skull. Utan träning. Gulle dig. Fint jobbat även av Evelina och Katrin från klubben som kapade sina personbästa med flera minuter, helt galet.

Dagens glädjetår
skänker jag till alla IF Linnéalöpare som presterat grymt på Kungsholmen Halvmarathon, Lidingö Ultra och SpringCross. En liten lyckotår till Linnéa och en stor stolt krokodiltår till lillebror Henrik.

Dagens tack
till alla som hejade. Jag hörde mitt namn hejas överallt och jag känner mig så speciell. Tack pappa, mamma, Cia, svägerska, syskon, tränare, tsm:are, klubbkamrater, bloggläsare – vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Dagens Pepp i kvadrat
Johanna bloggläsaren, som sprang med mig större delen av loppet och peppade fram mig när jag var seg. Catti i alla backar de första 8 kilometrarna.

Dagens överraskning
Jag vann brons i K35-klassen. Jag blev jätteförvånad när klubbkamrat Maria sa, ”De ropade upp ditt namn, du har vunnit pris!”.

>Vilket stolpskott!

Dagens Lägsta
Tiden det tog att springa halvmaran. Jag persade! Min egen klocka visade 1:45:49, den officiella bronstiden var 1:46:30 – resultaten revideras av arrangörerna på söndag eftermiddag.

Dagens mest spännande
Jag och brorsan var hur jämna som helst. Han startade lite innan och gick i mål typ 150 meter före mig. Jag väntar med spänning på våra tider. Och på helmaran – det kommer att bli en spännande uppgörelse i kampen om ”Den som är bäst alla kategorier. Ever. Någonsin”

Jaha, nu känner jag mig förtjänt av den där picknicken med Löparklubben i Rålis. Ha en trevlig lördagkväll! Har ni inget för er kan ni titta förbi – eller njuta av fotagrafierna från dagens bravader.