>…att gårdagens 2,1 mil kändes så mycket längre än förra söndagens 32km?

…och att jag efter målgång kände ”Herregud – ska jag springa det dubbla om 3 veckor?”. Men så har det varit varje gång jag sprungit Kungsholmen Halvmarathon. Jag vet att känslan är en annan vid marathondistansen.

Det sitter i skallen, helt klart. Nu är jag nog inte riktigt frisk i tankarna… för jag har anmält mig och betalt till Trollhättans 12-timmarslopp i slutet av juni…

…och…

…eftersom jag blev nerpetad från 20-i-topplistan på 6-timmars så passade jag på att anmäla mig till Hallsberg när jag ändå var i farten. Någon som har lust att haka på 25-26 juli? Jag ska återta min plats på 6-timmarslistan. Var så säkra!

Har jag svårt att fokusera? Med 3 veckor kvar till Stockholm Marathon borde jag väl kvalitetsträna ordentligt så att jag klår lillebror. Han slog mig på halvmaran igår med 6 sekunder. Det kommer att bli grymt spännande. Idag unnar jag mig en vilodag – imorgon blir det taggtråd till frukost och Nordic Military Training.