putte

Bruttoresultatet ligger uppe och det råder stor spänning i lägret. Alex sprang förvisso in först i mål, men på resultatlistan skiljer det just nu bara 14 sekunder till Fredrik. Under dagen ska de ”riktiga” tiderna komma upp. Jag startade till exempel 5 minuter senare tillsammans med min familj, trots att jag var seedad till 12:00 – så min tid är i alla fall minus 5 minuter. In på tredjeplats var jag, sen kom Elin, Adam och Daniel.

Med stilen i behåll (och en stor bit banan i kinden) firar Daniel Sub2 på halvmaran. Foto: privat

Med stilen i behåll (och en stor bit banan i kinden) firar Daniel Sub2 på halvmaran. Foto: privat

Fina Daniel som lurade oss allihop för några år sedan då vi trodde han var i toppform. Stapplandes på stela, krampiga ben fajtades han då om jumboplatsen – idag var han inne på under två timmar! Så coolt!

Rookiesen Alex sprang lugnt med oss det första varvet och drog sedan ifrån. Han låg och lurpassade bakom sin morbror och sprang förbi på upploppet – tiderna får sedan visa vem som var snabbast.

Jag var sliten, men är nöjd över mitt resultat. Bara 7-8 minuter från pers 😉

Jokern blev den elithockeyspelande pojkvännen Adam som är snabb på 4km. Vi trodde han skulle orka 7-8km och sedan sacka, men han höll samma fart som mig och Elin hela loppet. Så grymt imponerande.

Syster Emma som aldrig sprungit längre än 5 km slog till med 1:12 på milen! Så häftigt! Trebarnsmamman Louise som är starkast i trappintervaller hemma kutade milen på en bra bit under timmen.

Och så knattarna. Jonathan körde 1km på 4:05 och Linnéa på 4:17. Hugo och Simon sprang tillsammans och kom in på 6:50, Lilla Prinsessan Alice tog tusingen på 7:52.

Tillsammans sprang vi idag 151,6km. Några kilometer till och vi hade varit uppe i 100miles. En fin löpardag där pappa/svärfar/morfar/farfar, osprungen broder och fruar, en exmake och några vänner fixade grillning, bullkalas och hejande. Det här mina vänner är en Släktfejd med kärlek.