Det hela började… ja, egentligen för 49,11 år sedan. The rest is history. Och en del av den historien motiverar och inspirerar folk. Jag är ju en helt vanlig människa – och ändå hamnar jag

På förstasidan i Dagens Nyheter!

Veckans omslagsflicka!

Det var lite galet, för det var en 8 minuter lång intervju på telefon och sedan en kvart med en fotograf i Rålis. Jag tänkte att det nog är en liten rad i sportdelen nu när vanliga sportevenemang är inställda. Men jag hamnade på förstasidan och fick ett helt uppslag! Jag fick en liten chock när jag plockade upp DN från hallmattan och såg min hästsvans i vinden.

Min dotter skrattade åt mitt epitet ”Storrökaren” och det är inte så hon ser mig, men nu är det också 18 år sedan jag tog min sista cigarett.

Och som omslagsflicka på LiveLife!

Veckans omslagsflicka!

Lifebutiken kontaktade mig tidigare i år och ville ha inspiration om löpning med ”Alla kan” känsla. Denna intervju var längre och en halv dag ägnades åt fotografering, det var riktigt kallt – burr, och svårt att hitta grönska i februari. Men detta har nu resulterat i denna fina medlemstidning (du kan läsa den online om du inte är medlem i Life och får hem den i brevlådan).

En fin känsla – När jag studerade Affärskommunikation gjorde jag mitt examensarbete åt Naturapoteket som gick ihop med Life-kedjan. Det känns extra fint att få tacka för att de ställde upp och gav så mycket information och var med när min grupp examinerades. Detta var innan jag ens börjat springa ultra.