Med sömnen fortfarande i ögonen drar jag täcket åt sidan. Hotellsängen är varm och jag vet att Oslo är kallt. Jag har inte sprungit på fem dagar och mitt sedvanliga helglångpass uteblev till förmån för vakenhetsträning i helgen.

Jag drar på mig löparkläderna och de knallrosa löparskorna och tar mig ut i den mörka morgonen. Klockan är 6 och det är inte många utanför. Jag huttrar när jag väntar in satelliter på Garmin. Målet är att jogga från hotellet till kontoret och därifrån till dagens konferenslokal. Bara för att ha ett mål och för att hitta rätt sen när tiden är knapp – för det är den jämnt när en glömt saker på kontoret och inte har nyckel. Det är kallt och jag får inte riktigt upp värmen eller svettas. Men jag är i rörelse, väcker kroppen och får frisk luft

30 minuter senare är jag ordentligt vaken, tillbaka på hotellet för att ta en varm dusch och äter frukost där äggen är tillagade med sous vide.

11 dagar kvar till Tjörnarparen 100 Miles. 16 mil i terräng.

Det perfekta ägget är suddigt i bild…

30 minuters löpning kändes jobbigt i kylan idag. Om elva dagar ska jag springa 16 mil. Dags att börja jobba mig in i bubblan. Jobba fram min styrka och plocka fram mameluckerna.