>>Världsmästare i att ta det lugnt!
Nehe du! Inte jag inte. Det kryper i hela mig när jag måste sitta still. Och eftersom söndagen bjuder på strålande vårväder i Stockholm betas inomhusaktiviteterna av raskare än raskt! Jag springer ju inte med TSM, jag är inte anmäld till Water Run och inte med på Blogger Boot Camp så jag har snickrat ihop mitt eget schema:

– boosta med råggrötsfrukost och köra 100 armhävningar
– städa (ääälskar faktiskt att städa)
– sätta igång en tvättmaskin
– springa runt Kungsholmen
– fika på dotterns café
– kolla på fotbollsmatch
– promenera med bästis
– laga middag och fixa matlåda
– fixa iväg alla inbjudningar till min fest
– packa NMT-väskan för imorgon bitti
– avsluta dagen med 100 situps

Under tiden jag gör allt detta njuter jag av att ha så många fina människor omkring mig som berikar mitt liv. Det är fantastiskt att lyssna på andra och sedan få gå omkring och fylla mina tankar med berättade historier och upplevelser. Jag liksom ”samlar” på dem.

Vad gör du idag?