>Självklart blev det NMT imorse. Och jag blev inte besviken. Självaste Spyfys stod där i egen hög person – och då pirrar det lite extra i magtrakten. Jag är kär i honom också.

Ett tjugotal entusiaster hakade på Den Store Hövdingen där min exmake tjänstgjorde ankare idag. Min son och jag teamade upp under parövningarna och vi grejade skottkärregången galant trots att jag ”tappade” hans muskulösa ben en gång. Vi drog till och med förbi Bruno-the-warrior (som för det mesta ALDRIG låter någon klå honom – särskilt inte min son Alex). Att komma först är bästa bonusen – för då får man ju vila längre i plankan… Är det Spyfys som kör kan man räkna med löpning. Löpning blandat med minst 90 situps, 90 tricepsdips, en miljard armhävningar och andra superbra styrkeövningar. Jag var härligt slutkörd och var en riktig tant idag och körde armhävningarna på knä.>Vaknade 4:50- alltså innan klockan ringde...

Däremot blir det ingen lunchjogg. Jag prioriterar att jobba ikapp mig så att mina SuperWomaninsatser finns hos min familj i eftermiddag. Igår tog min styvmor Cia sitt sista andetag och satte punkt för 2 års kämpande mot cancer. Ibland känns vissa saker i livet orättvist.