>På maran dricks det vatten, vi springer genom duschar, vi häller vatten över huvudet för att svalka av oss. I dagar och veckor innan loppet laddar vi med vatten. På flera håll i världen är det ont om rent vatten. Därför har Tone som jag springer med valt att springa årets Stockholm marathon för välgörenhet. Hon samlar in pengar till en vattentank i Kenya – hjälp till med en tia eller två! Jag tänker sätta in 345:46 kronor. Alltså tiden som hon och jag ska springa maran på (3:45:46).>Vatten, vatten, vatten - den viktiga vätskan

Från Tone:

Jag ska springa Stockholm Marathon och kan genom det hjälpa Frälsningsarmén med målet att 15 byskolor i Kenya skall kunna ha rent vatten. Frälsningsarmén är samarbetspartner till Stockholm Marathon.Tänk om jag, med din hjälp, skulle kunna bidra med en vattentank. En vattentank kostar ca 5 500 kr. Jag lovar att försöka fullfölja loppet för att göra vattenkampanjen synlig. Med ditt stöd kommer sista milen att kännas lättare.

Sätt in en gåva på plusgiro 90 04 80-5 och ange som referens: ”Marathon som ger vatten. Jag väljer att ge ett bidrag till projektet genom att stödja Tone Knibestöl.”

Vid internetbetalning uppge: Tone Knibestöl + MarathonEller sätt in en gåva på www.fralsningsarmen.se/stockholmmarathon.

Markera att du vill ge en gåvogramgåva och skriv mitt namn som mottagare. Om du gör det skickar Frälsningsarmen ut ett gåvokort till mig på att du var med och hjälpte till.

Tack Tone:-)