>Mina flätor var stenhårda isklumpar och stack lite ut som Pippis efter dagens långpass!

>Här kommer Pippi Långstrump...! Men det är inte bara flätorna som gör mig till Pippi idag. Jag känner mig stark och har kvar samma flow som tidigare i veckan. Det var slirigt och svårsprunget utan dobbar under de 31,2 kilomter jag lade bakom mig idag. Baksida lår, rumpa och vader fick jobba extra mycket och ländryggen kändes lite trött mot slutet. Jag tänker som så ”Att denna jobbiga träning ger starka benmuskler som gör mig snabbare på samma sträcka med torrt, fint underlag”

Jag hade ju turen att få sällskap hela vägen. Mötte upp vackra Miranda (syns bara halvt på bilden för Pippi tar lite plats…), GAX-Staffan, Ultra-Zebbe och IF Linnéas snabbfoting Rebecca.

>Här kommer Pippi Långstrump...! Vi möttes upp i Rålis och tog en halv sväng runt Kungsholmen, snirklade oss fram till Pampas, över Solna bort mot Brunnsviken. Därefter blev det sightseeing mot Stora Skuggan och lite flashbacks från NMT-träningarna. Kändes udda att springa i 6-tempo i dagsljus och diskutera storheter som Andreas Falk och inte ha en militär som skrämmer upp tempot till 4:30 i mörkret.
Vi sprang sedan tillbaka till Hagaparken och släppte Zebban och Miranda som skulle åt ett annat håll – jag GAX-Staffan och Becci tog Vasastan tillbaka och ökade tempot rejält över St:Eriksbron.
Jag är grymt tacksam över att kroppen är stark och kan öka tempot när 3 mil är sprungna. Jag är grymt tacksam över att mina ben (trots lite protester) snällt hänger med på mina galenskaper. Denna vecka har varit mycket benintensiv.
Summering av veckan:
Total träningstid: 732 minuter fördelat på:
3 NMT-pass (varav 2 benintensiva)
84,8 km löpning
funktionell styrka
rehab
armhävningar
stretch
1 vilodag
Nu ska Pippi åka över de 7 haven och vila lite och hänga med sin Pappa Hövdingen, ställer in GPS:en på Kurrikurriduttön.