Jag ursäktar redan nu eventuella stavfel. 2,5 timmars sömn sista dygnet, massor av adrenalin och för stor tumme till mobilbloggande är skälet! 

 Uppdatering efter 44 timmar 
nu har Fotrally varit igång i 44 timmar. Jag och Daniel har varit aktiva som support sedan 07:00 i fredags morse.

161 startade i tävlingen och det var Totalt 8 lag. Team Sweden som jag ansvarar för vann lagtävlingen och 4 personer går fortfarande (laget räknas så länge 3 är kvar). Torill lämnade tävlingen efter 24 timmar efter en känning i hälen. Hon ska sätta världsrekord på 48-timmarskloning om 6 veckor, så det var något vi kommit överens om redan innan. Inte riskera det. Hon är grym på detta.

De som är kvar är Jonas Davidsson, Niklas Grebäck, PerOla Axelsson och Fredrik Forsström. Alla lika starka och kapabla att ta hem segern. 

 Uppdatering efter 44 timmar 
Jonas är obesegrad i de Fotrallytävlibgar han deltagit i, då utan support – hur långt kan han gå MED support?

Fredrik har haft ett fantastiskt tävlingsår och är grymt stark och stabil.

Tävlingen handlar om Hjärna och Fötter… de två resterande lagmedlemmarna är psykologer, de kan använda sin kunskap att vinna detta, så länge energin kommer in och smärtan i fötterna ignoreras!

Silvio är kvar i tävlingen men har sett rätt sliten ut, piggare är då hans flickvän Pia som fortfarande går. Hon har slagit debutantrekordet och vi ser gärna att en tjej hänger med och sällskapar vårt lag ända till Stockholm! Girlpower!

Vädret har varit växlande med regnskurar, gassande sol och värme. Typiskt fotrallyväder. Vi är så glada att vi lyckades få sponsorer som täckte upp de olika typerna! Vindjackor från Craft, sportsolglasögon från X-Kross och SportSLICK vaselin från OL-specialisten! Klockrent.

 Uppdatering efter 44 timmar 
Vid 48 timmar kommer gänget till Enköping. Här vilar jag och Roxen nu för att orka peppa och supporta genom natten!

Skicka gärna extra energi när ni tänker på de tappra hjältarna. Följ oss på Fotrally.se eller via Facebook.