En glad PerOla vid Norr Mälarstrand. Foto: privat

En glad PerOla vid Norr Mälarstrand. Foto: privat

Jag var och vinkade av Landslaget vid starten på Gärdet. Sedan styrde jag snabbt hem för att parkera bilen och möta upp karavanen vid Stadshuset igen. Att supporta och vara en del av denna tävling ger mig massor av energi. Jag tycker att det är superkul att vara en del av spektaklet.

Nu ska alla gå mot Södertälje och Nykvarn. Jag kommer att sova gott i natt och möta upp dem imorgon bitti vid kontrollen i Nykvarn. Då bjuder jag dem på varmt kaffe och frukostmackor. Det kommer fortfarande vara en hel del folk kvar i tävlingen. Enligt både yr.no och SMHI kommer det att regna under natten, men det ska väl inte stoppa gänget.

Tävlingen börjar på riktigt efter 24 timmar. Jag ska försöka hålla er uppdaterade här! Annars går det att följa live via Facebook eller hemsidan.