>Efter att ha blivit avslängd från maratonhästens rygg och hamnat i den allmänna Post-maraton-deppen var det dags att testa kroppen igen!

Morgonen bjöd på ett varmt och (från nattens åskoväder) kvalmigt Köln. Jag hade stämt träff med min chef kl 06:30 för en morgonjogg. Det blev sköna 5 km i prattempo. Sen tillbaka för att äta allt det goda från hotellfrukosten.

Jag känner en stor tomhet efter Stockholm maraton. Jag behöver landa lite, njuta av att ha genomfört loppet och ladda batterierna för Berlin. Där tänker jag kuta på 3:39. Jag ska målmedvetet och fokuserat se till att det blir så. Jag har ju alla förutsättningar! Fantastisk support från släkt och vänner (skulle gärna bjuda med er allihop till Berlin i september!), IF Linnéa och alla som hör därtill, nyregistrerad till Team Stockholm Halvmaraton och fick med mig svägerskan. Sen har jag ju grundträningen i kroppen nu.

Framför mig har jag alltså det jag gillar bäst: Rita upp ett mål (check), planera träning, genomföra träning, analysera, träna bättre, träna annorlunda, fokusera, träna mera, pressa mig, prestera. Fast jag lovar att kombinera detta med att vara social och trevlig. Lovar. Lovar. Lovar.

Dessutom ska jag likt Nike kombinera detta med BodyPump -fast hon är ju grymt fokuserad och tränar tusen saker till! Vilket i sig inte bara är imponerande utan i sanningen mycket inspirerande! Lilla Duktig och jag ska dessutom ha ett grymt träningsläger under sista arbetsveckan före semestern.
Jag ska planka Karin (som sprang på 3:30 och som kommer att få vara min personliga tränare…) och vila från långpassen fram till midsommar, sen är det full rulle igen.
Nu känner jag mest för att supa till och dra något gammalt över mig. Fast först vill jag dela med mig mitt maraton i bilder:
>Upp på hästryggen igen!>Upp på hästryggen igen!>Upp på hästryggen igen!>Upp på hästryggen igen!>Upp på hästryggen igen!>Upp på hästryggen igen!>Upp på hästryggen igen!