trans scanial

Nu är det 14 dagar kvar till årets utmaning Trans Scania. Det tar nog ytterligare någon vecka innan jag går in i bubblan och steg för steg visualiserar mina 246 kilometer, bryter ned i kortare distanser och bara får längta.

 

Förbereder prylar

Beställer nya strumpor från GoCoCo (passa på! Det är fraktfritt nu) vilket är de som jag alltid tävlar i. Måste ju matcha till de nya tävlingsskorna. Dessa var tyvärr 1 storlek för små och jag hoppas att jag hinner få de nya levererade i tid. Tänker ut mat/energi och praktiska saker som behöver köpas in. Staffan har bokat boende.

Förbereder Evighetsmaskinen

Jag fyller på kroppen med bra, ren mat. Jag tänker boosta varenda cell med nyttigheter och bra näring. Jag ska se till att vara så snäll jag bara kan i matväg så att jag är fulladdad på startdagen. Sedan sover jag och vilar så mycket jag kan.

Träning och återhämtning

Jag kommer att köra lugna löppass som är mellan 8-15 kilometer. 5 stycken styrkepass ska petas in under perioden. Varje dag kommer jag att köra smidighet och stretch – jag är rejält stel nu, så jag antar att foamrollern kommer att få jobba. 1 naprapatbesök och en idrottsmassage står även på listan.