Vilket väder! I Stockholm snöar och blåser det. Det är kyligt. Drömmer mig bort till Fuerteventura, sol och varm löpning. Och vet du vad?

Du kan följa med!

17-24 april åker jag och Rune Larsson till La Pared som är en nyöppnad träningsanläggning vid öknen/havet där det finns vackra träningsstigar och höga surfvågor. Med oss har vi ett gäng löpare och det finns plats kvar för dig! Dissa vintern och välkomna värmen tillsammans med oss! Information hittar du här

Bakslag!

Soluppgång på Fuerteventura. Foto: privat

Tänk dig att vakna och ta en lugn morgonjogg och njuta till en fantastisk soluppgång! Jogga sedan lugnt till hotellet där frukostbuffén står uppdukad. Spendera dagen hur du vill, i solstolen, på cykeln/surfingbrädan, i gymet eller i poolen på pass. Varva ner med lite mellis, lunch och en svalkande smoothie.

Bakslag!

Mat från buffén på Las Playitas. Foto: privat

Dagens andra schemalagda pass är med mig och Rune Larsson. Kanske är det just idag vi får höra om Runes styrkepass och teknik för löpare, där Älghufs är ett stående inslag. Eller kanske är det då du lär dig att ”rinna ut för en backe” eller lära känna löpkroppen. Hursomhelst finns det många vackra vägar på Fuerteventura att springa på. Och berg för den som vill tugga höjdmeter och få vackra utsikter.

Bakslag!

Vackar vyer, bra löpvägar och fina vänner. Foto: privat

Kvällen avslutas med gemensam middag och föreläsning. Du går och lägger dig tillfreds och belåten med dagen. Fylld av solsken och energi, trött från träning och boostad med inspiration och motivation. Kanske har du också hittat nya vänner att prata med, som tipsar om lopp, resmål och mat.

Bakslag!

Löpningen i mitt hjärta. Foto: Petra Månström

ANMÄL DIG TILL RESAN HÄR