I övermorgon är det dags för Roxen att ta sig an Vätternrundan löpandes! Ikväll ska vi prata om den sista planeringen. Han ska fokusera att ta sig fram och jag ska se till att han inte stoppar sin maskin. Energi, motivation, medlöpning och fotvård ingår i mitt uppdrag. Jag, RallyMazdan och en Co-driver kommer att vara tillgängliga 24/7.

När jag cyklade Vätternrundan 2011 svor jag mycket och önskade många gånger att jag fick springa loppet istället. Foto: privat

När jag cyklade Vätternrundan 2011 svor jag mycket och önskade många gånger att jag fick springa loppet istället. Foto: privat

 

Roxenrundan springs för en god sak!

Daniel har valt att springa för välgörenhet. Han samlar in pengar till Läkare utan Gränser, då gränser är något han själv suddar ut så mycket han kan. Vill du lämna ett bidrag så gör du det här.

Starten går 20:00 från Motala på fredag. Jag är taggad och redo, ögonbrynen är noppade, naglarna filade och målade och ansiktet är mjukt från en skön ansiktsmask. Jag tänker se till att kicka in där en eventuell dipp kommer. Det kommer att bli ett tufft lopp med 30 mils asfalt på (helst) mindre än 48 timmar.

Bloggen uppdateras kontinuerligt! Häng med Daniel på hans äventyr!