>Åh du härliga väder. Mina ben kändes sega efter de senaste dagarnas träning. Men jag tog 2 mil i kuperade Ursvik under 2 timmar. Träffade Sus-Bus med sin hund under första varvet, precis i början på andra varvet sprang jag förbi Millan och Mr Miyagi och 2 andra vänner till June (med världens gulligaste valp). Trångt värre i solskenet.

Jag tackar mina fantastiska ben som tog mig över stock och sten fast de var så trötta. Tack, tack!

Solsken, blå himmel, syrerik hög luft – vad mer kan man önska sig? Jag kommer i alla fall att vara lycklig hela kvällen.

Taskig tid men 20km till att registrera i löpardagboken. Jag känner mig fantastisk.
Längd: 20 km
Tid: 1:58:01
Snitt: 5:53

Flås/andning: toppen! som att gå.
Ben: sega men tåliga. Dagens hjältar
Rygg: Kändes helt ok. Stretchade igen imorse och känner ingenting nu
Jag sprang om: 3
Blev omsprungen av: 4