>…och tävla på tävling!

Och idag var det ju träning, alltså behöver jag inte springa förbi tjejer i jazzbrallor. Jag ska inte ens bry mig om dem. Vilket jag heller inte gör – förrän någon påpekar det. ”Hej Mia, där framme springer en brud i jazzbrallor!” retades Masse.

Söndag och TSM, uppvärmning, löpskolning, fem stycken 2-minutersintervaller och sedan nedvarvning. Jag tänkte bara på jazzbrallor under de drygt 4 uppvärmningskilometrarna, men bara för att ta bort fokus från min spända högerskinka (som numera ilar sig ner i baksida lår). Tone och jag kände att dagsformen inte var på topp utan lade oss långt bak när det var dags för intervaller. Först tänkte Blixten-NiklasN lägga sig bakom och hetsa, men jag var smart nog och släppte fram honom, jag menar – det skiljer ju bara en kvart mellan oss på milen. I hans favör.

Baksida lår stretade rejält under den första intervallen och de 2 minutrarna kändes såååå långa. Vi delade upp oss i tre grupper och körde ytterligare 4 intervaller. Efter andra intervaller släppte den stela känslan och blev mer en känning. Dagens pass i siffror:
>Träna på träning

Helst av allt skulle jag vilja dricka kaustiksoda och lösa upp alla knutar och stela muskler, eller på något sätt bara trolla bort det. Ny naprapattid är i alla fall bokad om drygt en vecka – nu ska jag banne mig bli bra. Vi körde löpskolning så jag fick mitt sista kryss i Nix utmaning, sedan var jag duktig och körde rehab av rövmuskeln när jag kom hem. Nu laddar jag med bra mat till morgondagesn Crossfit på NMT.
Glöm för all del inte att tända adventsstaken – idag blev det inte riktigt dag på hela dan. Mörkt, grått och trist.
**********************************