>Längd: 3 mil

Tid: 3:18:38
Medelpuls: 147 (165)
Ansträngningsgrad: 3 av 5
Teknik: Använde löpteknik. Sprang i uppförsbackarna med höften framåt. På raksträckan stakade jag inte helt, utan fick till det att se ut som ett löpsteg där staven mer användes från mitten och bakåt (istället för att sätta i den långt fram). På detta sätt sparade jag massor av energi.

Tips: Jag lyssnade på alla tips och testade mig fram. Undvek dock passgångsåkning som Ken försökte lura mig till tidigare i veckan 🙂 Jag såg hur folk drog upp axlarna, krumbuktade sig och flåsade. Då gjorde jag tvärtom. Blev aldrig riktigt trött eller slut.

Känsla: Underbart! Naturen och vädret var ljuvligt. Jag var glad och harmonisk.

Klädsel: Jag hade klätt mig för en 30k löparrunda i samma väder, vilket visade sig vara perfekt.
>Tjejvasan - lite fakta och bilderUtrustning: 15-20 år gammal utrustning funkar alldeles perfekt!

Blessyrer: Trött i ländryggen vid målgång. En blåsa på vänster ringtå. Efter stretch var ryggen ok. Nu, två dagar senare är jag lite öm i höfterna men skulle lätt kunna träna vad som helst idag.

>Tjejvasan - lite fakta och bilder>Tjejvasan - lite fakta och bilder>Tjejvasan - lite fakta och bilder>Tjejvasan - lite fakta och bilder

Ska jag göra det igen? Absolut.