Storstadsbrud på grönbete

 

IMG_8491.JPG

Skinande nya saker. Alldeles för uppenbart. Foto: privat

Så är liggunderlag, hopfällbara stavar, uppfällbar tallrik/skål, lättviktsbestick och vattentät luftsäckspumpsmockajäng införskaffat. Jag vill ju inte visa de vana campinggrabbarna att jag inte har koll på läget, men mina nya saker ser verkligen skinande nya ut.

Kanske jag ska göra följande:

  • Äta på tallriken fram tills den ska packas ner. Diska den lite slarvigt så den ser välanvänd ut. Peta in lite grässtrån i vecken…
  • Rispa lite på mina fina, nya bestick så att de ser ut att ha varit med om mins ett björnöverfall (hur får jag tag på björnpäls?)
  • Öva på att blåsa upp liggunderlaget så jag inte ser ut som den storstadstjej jag är
  • Ta tid på hur snabbt jag kan montera ut och ner stavarna (typ 3 sekuner) och samtidigt ha en rolig liten konversation (så att jag inte ser så koncentrerad ut på vad jag gör).

För övrigt ska jag nog tänka om när det gäller packningen. Känns lite overkill med klackar även om vi ska på festligt 14 julifirande med fyrverkerier, då de enda tillägget i skoväg står ”sandaler” på packlistan. Jag äger inga sandaler.