Flytet när träningen rullar på och jag känner mig stark. När maten jag äter ger mig rätt energi. När sömnen återhämtar mig ordentligt. Ett tillstånd där det är lätt att leva. Lätt att skratta. Lätt att ta för sig. Lätt att ta beslut på jobbet. Familjen rullar på.

The Flow - Ett tillstånd och en strävanMot ljuset. Låt mig aldrig stanna. Foto: Hans Berggren

Har man en gång varit i flytet så vill man dit igen. I alla fall jag. Det är dit jag strävar när träningen känns motig. Nu är jag där. Träningen går bra och jag känner mig stark. Jag har verkligen stannat upp i känslan och njutit av att äntligen vara i The Flow.

Maten är min kreativa energikälla där tillagningen är en del av återhämtningen. Det känns som att jag är oslagbar. Det gör mig förväntansfull. Det gå bra nu. I en känsla av total närvaro och flyt. Jag vill så gärna att tillståndet ska vara för evigt, men får inte rusa.

Hur känner du dig just nu?