Jag tänker inte tillåta någon black-out som förra veckan (nej, minneskortet är inte funnet. Än), så jag har snyggt plitat ner en att-göra-lista. Jag har målat upp en ram som jag denna vecka ska fylla. Nästa vecka kör jag helt ramlöst. Utan strikta linjer och mer på känsla. Jag vill inte välja varken/eller, jag vill alltid både/och. Åtaganden denna vecka gör att jag måste strukturera. Okejrå…

Ibland behöver jag typ skriva i pannan vad jag ska göra för att inte glömma bort. Foto: privat

Ibland behöver jag typ skriva i pannan vad jag ska göra för att inte glömma bort. Foto: privat

Jobbet

 • Redovisa fonder
 • Budgetarbete inför årsslut
 • Planering för teknikevent
 • Planering för roadshow

Träning

 • Vara instruktör på NMT Rookie måndag och onsdag
 • Vara tränare för IF Linnéa tisdag
 • Egen träning (springa till och från NMT + minst ett långpass)

Socialt

 • Frukost med Petra Månström
 • Lunch med Kattis och Evelina
 • Spanskakurs med Sonen
 • Melodifestival med Bästis
 • Middag hos Anneli
 • Mysjogg med Dottern

Kärlek

 • Ska inte schemaläggas. Det ska vara en naturlig del i tillvaron. Jag tänker roffa åt mig många stunder av närhet, använda puppie-eyes för att få en massage och vara kärleksfull så mycket jag kan.  <3

Många saker kanske är självklara. Men när det blir mycket att göra på många håll är det viktigt att landa här och nu och inte ila vidare. Ta en sak i taget bara så ordnar det sig. På fredag är det mest hektiska i alla fall över – och jag har ju en plan. Det kommer jag långt på!