Ibland kan jag vara flexibel i jobbet och byta ut mitt-på-dagen-timmar till kvällsjobb. Igår var en sån dag. Solen sken och jag jobbar från en liten stuga under en ek vid en bäck. Där jag befinner mig just nu finns det roliga löpslingor och närhet till Sörmlandsleden. Jag har fått nya löparvänner som gillar att visa mig slingor och smultronställen i löparskor, och som också kom loss lunchetid.

Sandra och Krister visar mig runt i skogen. För fel springer jag ju jämt. Foto: privat

Sandra och Krister visar mig runt i skogen. För fel springer jag ju jämt. Foto: privat

Åda Wildboar

En terrängbana med lite klättring och mycket skog. Perfekt att fylla på endorfiner, solljus och insupa skog mitt på dagen. Den är ungefär en mil lång och roligt varierande. Sedan snabbt tillbaka hem för dusch och fortsatt arbete.

Färdigtränade och färgmatchade. Foto: privat

Färdigtränade och färgmatchade. Foto: privat

Om du har möjlighet att ta dig ut en sväng på lunchen – gör det! Du får energi till att orka eftermiddagen ännu bättre! Det räcker gott och väl med 20-40 minuter jogg eller promenad.