Måndagar är ju min specialitet! Särskilt den här som drog igång med dunder och brak. Ja, storm och regn i alla fall.

Hann ta bilen innan parkeringstiden tog slut. Prickade rätt och missade köerna (måndagar och dåligt väder brukar innebära många bilar). Hann beta av Inkorgen och snabbt svida om till dagens första träningspass…

noname

Lunchjogg med min namne

Jag och min namne har morgonjoggat tidigare när hon jobbade där jag bor. Nu jobbar hon 400  meter ifrån mig och lunchjogg blir helt klart vårt häng framöver. Det hade slutat regna men det blåste rejält och mina öron blev kalla. Vi sprang genom industriområdet och in i Ursviksskogen – den bästa av dem alla. Där sprang vi och snackade och var plötsligt vid starten på terrängspåren – vände tillbaka och hade fått ihop 8,5 kilometer snack.

Eftermiddagsjobb

Från förra veckans totala Overload lyckades jag effektivt jobba ikapp det mesta på eftermiddagen. Såklart jag gjorde! Jag hade ju fått en förmiddag till – för det är så jag ser det efter att ha sprungit på lunchen – att jag vaknar upp en gång till och har lika mycket energi som på förmiddagen. Lugn i själen efter prat med Mia.

EfterjobbetGym

Smet precis innan köerna och kom till gymet vid 17. Körde ben, höft och mina rehabövningar. Känner mig stark, glad och pigg. Körde 35 minuter och siktar in mig på att köra ett längre pass nästa gång.

Innan Middagsjogg med Moa

Moa. Precis. Jag behöver inte skriva så mycket mer. Det blir liksom glädje, livet, naket direkt när vi ses. Pang på rödbetan mitt i Mellanmjölkens land. Så rätt, så härligt och fantastiskt boostande. Självklart struntade vi i fart, storm och folk… och samlade ihop en mil till.

…och sedan en grymt god middag bestående av laxbiffar, grönkål och soltorkade tomater.

Hur startade din vecka?