>Förra veckan skulle vara en lugn återhämtningsvecka. Tjo flöjt vilken luring. För första gången sedan maratonträningen drog igång startar jag en vecka med tunga ben. Höfterna är ömma. Sätesmusklerna är som två stenhårda avokados (vilket är mycket irriterande både i matlagningsväg och som muskelkonsistens). Alltså borde jag peta ner två tennisbollar i brallan och gnida ur knutarna ur rumpmusklerna, men jag har ordinerat mig ett stretchprogram och tensmaskin ikväll istället.

Kommande träning:

Måndag: Stretching tills jag är böjbar
Tisdag: Västerbrointervaller alternativt backintervall Tanto
Onsdag: Lätt distans 8km i Helsingfors
Torsdag: Vila (tjänsteresa Helsingfors)
Fredag: Milen inkl två tusingar
Lördag: Lätt distans 8km Kungsholmen
Söndag: Sköna 28 km, place TBD

Någon som känner för att följa med en bit på söndag? Typ nån kilometer eller så? Sussie? Anne? Nellan? Mia? Henke-35jordsnurr? Anyone?