Träning

Det blev 50:52:52 (nästan 51 timmar!) träning där löpningen utgjorde 74%. Resterande träning utfördes på gym eller i skogen med NMT.

januari summering

Tävling/Utmaning

Hakade på utmaningen #kickstart2015 och klarade alla utmaningar med 3 träningspass, 5 sockerfria dagar, en vegetarisk dag samt att gå utanför komfortzonen. Kändes roligt att ha 500 andra att kickstarta året med. Vår tävling ”Utmaningen” startade den 25 januari och första veckan skulle summeras igår, men bara jag har uppdaterat min träningsdagbok (13h:22min:39sek). Jag antar att Mickis inte kan röra sina armar till tangentbordet eftersom hon hade ett heldagsträningskonvent igår. Herrarna i lagen sprang 6-timmars i Karlstad igår och de har nog ont i fötterna och fastnat i soffan 🙂

Etapper sprungna på Sörmlandsleden

Etapp 1-5, Etapp 5-5:3, Etapp 5:2-5:1 med Jan-Erik och hunden Vanja. Det har blivit många timmar i spåret och snöpulsning.

Kost

Jag har varit helt glutenfri och lagat massor av mat själv. Jag har fyllt min Evighetsmaskin med det bästa som finns – framförallt hemmagjorda chokladvarianter och champagne :). Jag tippar på att jag ätit 85% riktigt bra mat och resten varit gotter.

Ekonomi

Jag utmanade mig att leva så billigt som möjligt och tömma skafferiet. Jag har haft köpstopp på prylar i januari och faktiskt lyckats till 95%. Gjort smarriga matlådor och bara lagt 595 kronor totalt på lunch och middag ute. Pengar kvar i plånboken och lite tommare skafferier vid månadsslutet.

Kärlek

Jag har skickat ut massor av kärlek och försöker se kärlek i så mycket jag kan. Fått inbjudan till 1 bröllop och blivit utsedd till Toastmadame. Det finns kärlek.

Arbete

Efter en lång, ganska tråkig ledighet (jag valde ibland att göra INGENTING) gjorde att jag kom tillbaka utvilad och med massor av energi. Känner att jag ligger i fas med jobbet.

Resor

  • En tjänsteresa till Oslo
  • Den största resan är den jag håller på med inom mig själv

Lärdomar

  • Låt ingen annans problem bli mina
  • Jag växer i möten med människor
  • Livet kan göra lite ont i bland och det får vara okej

Evighetsmaskinen

Större delen av månaden har flytet infunnit sig. Några tidiga mornar och tjänsteresor satte sömnen på kanten så några dagar blev obalanserade. Som helhet mår Evighestmaskinen fysiska tillstånd bra, tankarna är lite kaotiska och hjärtat i spinn. Har försökt att göra färre saker och vara närvarande.

Böcker lästa

  • Egenmäktigt förfarande – en bok om kärlek av Lena Andersson
  • Lejontämjaren av Camilla Läckberg

Månadens bästa

Mina samtal, reflektioner, matlagningar och möten med en kär vän. Dessa har varit fint utvecklande. Dessutom är jag så glad och tacksam över att kunna inspirera och motivera andra – detta är guld värt!