Jag har en löparkjol sedan några år tillbaka. Jag älskar den för passformen är perfekt. Det är bra innerbyxor (du kan välja korta, halvlånga och capri) som har sömmarna utochin vilket gör att du undviker skav. Jag gillar de två fickorna på sidorna också – där kan jag ha en gel, liten powerbar, VISA-kortet eller en hamster.

Bild: loverunning.se

Bild: loverunning.se

Nu har jag investerat i en ny fin kjol som är helsvart. Den passar bättre till det nya tävlingslinnet från IF Linnéa. Loverunning gör så många fina löparkläder för tjejer – kolla in här!

Vill du springa snyggt i sommarvärmen?

Löparkjolar från Loverunning

Fina kompressionsstumpor från Loverunning

GoCoCo strumpor -färgmatcha

Skor! Kan inte ha för många. I olika färger. De senaste införskaffade var på REA på outleten på Sportamore.

Matchning är superviktigt 😉 Dax att kolla in ny färg på sportglasögonen.