Har du fått tillbaka på skatten? Då är det självklart att du ska investera en slant i dig själv. Tänk långsiktigt och förbered dig för de mörka vintermånaderna genom att åka till solen och träna i november! Då håller du dig pigg och glad ända fram till nästa vår!

Och nej – du behöver inte vara ultralöpare – det är helt vanliga löppass, bara i ett mjukare tempo, med roligare människor och med ett och annat fikastopp 🙂 med möjlighet att testa längre distanser.

playitas

Löparvecka på Playitas 14-21 november 2016!

Lite längre, lite lugnare, lite roligare. Allt fler får upp ögonen för att springa ultra, alltså längre än maraton. Men, hur ska man egentligen träna inför ett ultralopp? Och hur ser ultralöparens mentala träning ut? Häng med på en löparvecka med ultrafokus till Playitas Resort tillsammans med de tre starka löparprofilerna Rune Larsson, Johan Steene och Maria Thomsen.

Oavsett om du är en rutinerad ultralöpare eller aldrig tidigare har sprungit ultralångt, är du varmt välkommen till Löparveckan på Playitas. Huvudledare för veckan är en av svensk ultralöpnings absolut största profiler – Rune ”Ultra” Larsson. Runes två sidekicks är inga mindre än Johan Steene och Maria Thomsen, även kallad ”MarathonMia”. Tillsammans bildar de en oslagbar ledartrio för Löparveckan, som i år äger rum den 14 –21 november.

Löparveckan utspelas på Fuerteventura – Kanarieöarnas näst största ö som bjuder på underbara stränder och ett dramatiskt vulkanlandskap. Klimatet är soligt och torrt, men hettan är aldrig plågsam och det blåser alltid uppfriskande vindar, vilket borgar för fantastiska löparupplevelser.

Anmäl dig här!