Lördagen den 29 mars (alltså igår) spinnade hela Sverige loss till förmån för Barncancerfonden. Målet var att få ihop 3 miljoner kronor, där anmälningsavgiften för mig på en timmes körning var 125 kronor. På SATS i Stadshagen hade cyklarna gått varma hela dagen och jag tog stafettpinnen på sista varvet klockan 18:00 då min vän Jenny var intsruktör.

Gänget som körde sista omgången, samt jag och Jenny. För ovanlighetens skull prydde cykelskor mina fötter istället för löpardojjor. Foto: privat

Gänget som körde sista omgången, samt jag och Jenny. För ovanlighetens skull prydde cykelskor mina fötter istället för löpardojjor. Foto: privat

När jag idag loggade in på ”Spin of Hopes” hemsida såg jag att de nått målet med 107% och fick ihop drygt 3,2 miljoner kronor. Många bäckar små. Tack Sverige!