>Jag har en plats på GAX Trans Scania!!!

även om det är så att webmastern har använt svart text på mörkgrå bakgrund på hemsidan så kan man skönja mitt namn (markera hela texten så syns mitt namn). Det ser ut som om Staffan och jag får ännu ett äventyr i Skåne! 246 kilometer. 153 miles.

För övrigt är det lugnt.

Moahahahaha! Det är det ju inte. Jag var på julfest igår, upp 5 i morse och körde 75 minuter NMT Intensiv med Spyfys. Jag kan inte bestämma mig om han är min favorit eller inte (är ju barnsligt förtjust i Johans pass och gillar att träna för Bruno…) – men jag tycker att det är så charmigt när han inleder med ”Vi är inte här för att leka eller snacka, Det är inget jävla julmys, ni har hårda 75 minuter framför er och det är JAG som pratar!” Inte fan kunde jag prata idag. Sprang och hade hjulmys med bildäck, drog det uppför kullar, sprang runt, ålade, gick björngång, fixade armhävningar, njöt av snön, njöt av 100 upphopp på slutet och är så stolt över min Ultravän Staffan som fick kommentaren ”Du är född med löparben”. Själv är jag född med pannben. Bra balans på teamet alltså.

Full rulle på jobbet – älskar det jag gör! Jag önskar att alla människor fick känna att de gillar att gå till jobbet.

Fast det förstås – idag är jag lite glad när jag går från jobbet, för då är det dags för dagens andra träningspass – löpning med coachen till Zinken för att ha möte, sedan löpning hem med goaste NMT-Jenny.

Vad ska ni träna idag? Eller har ni redan tränat?
**********************************************