>…att storma in på kontoret, något försend efter ett möte, med två nya par pumps inhandlade och snyggt förpackade i en påse!

På Ken’s begäran: Mia’s To-Do-List

Tisdag
1. Budgetmöte fram till 16:30
2. Fixa marknadspresentationen inför morgondagen
3. Träna med IF Linnéa och ha planeringsmöte
4. Hämta champagneglasen i gamla lägenheten
5. Handla grymt bra mat att ladda muskelmaskinen med

Onsdag
1. Konditionsträning med Nordic Military Training
2. Säljworkshop hela dagen med avslutande middag
3. Hålla mig vaken
4. Hålla mig relativt nykter

Sen är det bara ett stort virr-varr resten av veckan med träning, bok-klubb, fokusgruppsdiskussioner, jobb, tjejmiddag, föreläsning med TSM, flyttstädning, bio?, ytterligare ett pass med NMT, naprapat och kanske en skön fika.

Jag tycker det känns rätt skönt att den enda pressen jag har, är på mig själv. Jag behöver inte känna omvärldens krav som Obama. Fast han har ju åtminstone 100 dagar på sig att lösa klimatfrågan. Om inte Reinfeldt gör en kanoninsats under EU-ledarskapet och hinner före.
************************************